Skrattar har en mycket positiv effekt på vår hälsa. Skrattar hjälper till att sänka blodtrycket, stärka immunförsvaret. Det minskar stressnivån, vilket gör att listan över fördelaktiga effekter kan fortsätta och fortsätta. Det sägs även att ett skratt är värt ett pund kött. Så skulle samma effekter uppstå om vi fick lite hjälp att skratta? Vad skrattar gas? Vilken effekt har Lustgas Patroner på vår kropp?

Beställ billig lustgas patroner i Stockholm här
Gzelly
Gzelly Express

Föreningen som kallas Lustgas Patroner kallas lustgas eller lustgas. International Union of Pure and Applied Chemistry (IUPAC) heter denna gas Dinitrogen kolmonoxid. Dess kemiska formel är N2O. Lustgas Patroner, som är en färglös gas vid rumstemperatur, är inte brandfarlig. Den har en något metallisk smak och lukt och har använts i cirka 300 år efter att den först syntetiserades av Joseph Priestley 1722. Det användes dock inte för rekreationsändamål förrän 1790-talet.

Beställ Lustgas Tuber i Stockholm
Köp och beställ lustgas patroner här
Beställ lustgas patroner online här

Vad som ger Lustgas Patroneren sitt namn är att det får en person att skratta med skratt efter inandning. Och hur orsakar denna gas skratt?

N2O stimulerar NMDA-receptorerna, vilket leder till frisättningen av dopaminmolekylen. Dopamin, en signalsubstans, tillåter vår kropps belöningssystem att komma in i bilden. Belöningssystemet är i grunden hur vår kropp känns bra som ett resultat av en viss åtgärd.

Köp lustgas patroner i Stockholm billigt
Beställ lustgas patroner med hemleverans
Köp lustgas tuber patroner i Stockholm
Köpa Lustgas Patroner i Stockholm billigt

Rätt mängd dopaminsekretion stimulerar en person, ger motivation. Dopaminbrist orsakar sjukdomar som Parkinsons, medan dess överskott orsakar eufori. (Eufori är utseendet på en känsla av tillfredsställelse. Men i psykiatrin har den en patologisk mening och anses vara ett tidigt tecken på cerebral (hjärnrelaterad) sjukdom.)