Antalet abonnenter beaktas i allmänhet när man rangordnar de bästa YouTube– innehållsproducenterna. Begreppet prenumeration skapas av uppskattningen av innehållstillverkaren och erbjuder betydande långsiktiga fördelar. Eftersom det är mycket svårt att mäta kanalens innehållskvalitet med artificiell intelligens blir abonnenternas inställning viktig.

Läs också: Snorbilligt.se säljer billiga likes & followers

Organiska och högkvalitativa YouTube followers är de viktigaste verktygen för att flytta kanalen till toppen och få fler likes. Artificiell intelligens gör utvärderingar genom att mäta attityderna hos abonnenter, vilket är mycket mer mätbart än att utvärdera innehåll. Antalet abonnenter, oavsett om abonnenterna Youtube likes videon, visningstiderna och huruvida de ska slå på anmälningsringen är effektiva faktorer för att öka rankningen. Eftersom många innehållsproducenter vet detta försöker de göra kanalens utseende positivt genom att köpa organiska YouTube-följare.

En annan fördel med antalet abonnenter är ökningen av viljan hos personer som inte prenumererar på att följa kanalerna med ett stort antal abonnenter. Det vill säga tack vare de organiska abonnenterna som mottas från de relaterade tjänsterna säkerställs att antalet personer som prenumererar på kanalen ökar utöver tjänsten för tjänsten. Även kanalerna med miljontals abonnenter försöker öka antalet abonnenter genom att använda dessa tjänster så som https://Snorbilligt.se.